Dag 8; Puerto de la Cruz

Vandaag niet zo veel te vertellen.

Na het ontbijt is Anja zo'n beetje de halve dag bezig om de website bij te werken. Zowel eergisteren als gisteren hadden we geen wifi in de avond en zonder wifi wordt het toch wel erg lastig werken op de laptop. We hebben de reismee app ook wel op de telefoon, maar dan kunnen we geen foto's invoegen, dus geen optie. Als de dag van Benny's verjaardag erop staat en Anja halverwege het Loro Parque is gaat er ff iets mis en moet ze opnieuw beginnen. Als alles er alsnog op staat en de boel opgeslagen/verzonden is blijkt dat een stukje tekst, dat van internet komt (copy-paste) over Morgan de orka, wel op de laptop maar niet op de telefoon leesbaar is. De tekst moet dus handmatig aangepast worden.

In de tussentijd is Benny een stukje aan de wandel. Hij loopt de helling af naar het dorp en weer terug. Het hoge witte gebouw in de verte is ons hotel, het Precise Resort Tenerife.

De rest van de middag brengen we door bij het zwembad.

We eten voor de laatste keer in het restaurant van het hotel. We krijgen een kleine amuse van het huis,gegrilde kerstomaatjes met pesto en een mosterdfoam, Benny heeft de kalkoenfilêt en de chocoladetaart en Anja de zalm en de panna cotta. Het was weer overheerlijk!

Morgen nog een ontbijtje hier en dan op naar ons 4e hotel!

Tot dan! xxoo

Willeke

Wat vervelend met de wifi schiet niet op wel lekker bezig.
Wat heerlijk die foto’s met het eten!
Nog even 1 nachtje en dan weer benieuwd naar jullie nieuwe avonturen.

Wouter

Ik zie de volgende update al in mijn postvak in, dus ga snel naar het nieuwe verslag !

Riek

Over het eten in dit hotel was niets mis mee 😋😋👍