Dag 13; Los Christianos

Poolday...

We zijn pas om over 8 uur wakker, wat betekent dat we na een kop koffie/thee onder de douche springen, aankleden en naar het ontbijt gaan. Croisantjes, bruine broodjes, roerei, ham/kaas/komkommer, yoghurt, fruit en zoetigheid (zoek zelf maar uit wie wat heeft gegeten) en koffie en jus d'orange gaat er naar binnen. We kunnen er weer even tegen.

We pakken wat spullen in en rond half 11 vertrekken we naar het zwembad. Er zijn zowaar nog een paar ligbedjes vrij en die pikken wij dus meteen in. Handdoek erop, leesboek en water bij de hand (Anja), koptelefoon met muziek (Benny), effe smeren en we zijn er helemaal klaar voor. Kwartiertje ene kant, kwartiertje andere kant even afkoelen in het water en dit gewoon steeds blijven herhalen tot je het zat bent. Prima uitzicht...

Halverwege de middag krijgen we trek en vertrekken voor een 'lunchbreak' naar de poolbar.

Tegen 4 uur zijn we volledig doorbakken en gaan we terug naar boven. Inmiddels is de kamer weer schoon en hebben we nieuwe flessen water, koffie en thee. Tijd voor een bakkie dus.

We checken nog even de 8e verdieping waar een rooftop relax area is.

We gaan om half 7 (bij jullie dan al half 8) eten en schuiven, uiteraard, weer veel te veel naar binnen, maar het is ook allemaal veuls te lekker.

We zijn precies op tijd terug om de Champions League finale te zien.

Nog even dit... Dankjewel voor al jullie lieve, leuke en grappige reacties op onze website! Superleuk! xxoo

Tjergina

Lekker relaxed dagje dus vandaag! Heerlijk!

Wouter

Heerlijke dag. Ik krijg alleen het gevoel dat ALL INCLUSIVE toch wel iets is voor julllie !!

Croissantjes: Benny
Bruine broodjes: Anja
Roerei: Benny
Ham/kaas/komkommer: Anja
Yoghurt: Benny & Anja
Fruit: Anja
Zoetigheid: Benny

Willeke

Wat een leven he zon zee zwembad heerlijk eten relaxen!

Wilma

Fijn dat ik weer mee kan genieten❤️